Informatii despre aburi de neegalat la indemana dvs

Spirax Sarco Accumulator

30/05/2016

Sue Jenkins intervieveaza pe dl Cristian Neamtu, expertul nostru in abur din Cluj-Napoca, pentru a afla mai multe despre acest centru regional de expertiza.

"Sunt cu Spirax Sarco de mai bine de 6 ani in biroul nostru din Cluj-Napoca. Decand m-am alaturat acestei afaceri am lucrat cu multe companii nationale si internationale la proiecte mari sau mici si am fost intodeauna mandru sa furnizez servicii foarte bune, produse de calitate si solutii avansate de eficientizare a consumului de energie.
 
Nici un proiect nu este identic cu altul ceea ce denota varietatea muncii mele si arata deasemenea de ce este atat de important pentru noi sa avem un contact direct cu clientii nostri. Aceasta imi permite sa inteleg foarte bine situatia dvs exacta si sa ma asigur ca va oferim  solutia care se potriveste cel mai bine necesitatilor dvs.

Sunt asistat de o echipa calificata si va pot asigura ca in ceea ce priveste aburul nu veti gasi un partener mai experimentat ca Spirax Sarco."

"Fiind un client Spirax Sarco, puteți fi sigur că voi face mereu eforturi pentru a oferi cele mai eficiente metode de a îmbunătăți performanța afacerii dvs prin optimizarea sistemului de abur. Eu aduc o abordare în cunoștință de cauză controlului și utilizarii eficiente a aburului și a altor fluide industriale. Prin alocarea de timp pentru a înțelege nevoile dvs. de afaceri, eu pot crea cea mai bună soluție folosind expertiza noastra,i produse și servicii de înaltă calitate. Indiferent dacă obiectivul dvs. este de a reduce consumul de energie și emisiile de carbon, stimularea productivitatii, asigurarea de operatii sigure sau altceva, te pot ajuta să atingi succesul durabil." Cristian
Contactati-l pe Cristian