Vakbeurs Energie 2017

Ondernemen met energie

Spirax Sarco People

07/06/2017

Hét platform voor duurzame energieopwekking en energiebesparing.

Van 10 tot en met 12 oktober 2017 vindt de 13e editie van de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. De beurs is uitgegroeid tot een onmisbaar platform voor iedereen die serieus met duurzame energieopweeking en energiebesparing bezig is. Dit platform bestaat uit ruim 350 exposanten en honderden inhoudelijke sessies. Uniek daarbij is de verbinding die wordt gelegd tussen de belangrijkste betrokken sectoren; gebouwde omgeving, industrie en - door de combinatie met de vakbeurs Ecomobiel - mobiliteit.

 

Vakbeurs Energie 2017

Zie voor meer informatie Vakbeursenergie.nl

Energie & Industrie 

Concept:

Energie & Industrie is het platform voor duurzame energieopwekking en energiebesparing in de industrie. Het platform maakt deel uit van de Vakbeurs Energie, die al jaren de hotspot is voor professionals die zich bezighouden met het verduurzamen van hun bedrijfsvoering.

Op Energie & Industrie ervaart u een wereld aan inspiratie en mogelijkheden, van inkoop tot techniek en van regelgeving tot management. Bekijk de nieuwste oplossingen, neem deel aan interactieve lezingen en live demonstraties en doe waardevolle contacten op.
 
Wij verwelkomen u graag op onze stand 03.B069 - Stoomplein.
 

Aanbod op Energie & Industrie:

Segmenten op de beursvloer:

  • Isolatie
  • Koudetechniek
  • Stoom
  • Energietechniek

 

Stoom:

Stoom is één van de belangrijkste energiedragers voor de industrie. De industriesector gebruikt stoom voor stroomopwekking en voor het verwarmen van processen. In Nederland staan rond de 3000 stoomketels opgesteld.  Deze stoomketels verstoken circa 7,5 miljard m3 gas, zo’n 15% van het totale aardgasverbruik van Nederland, naar schatting zo'n 50 miljard m3 gas per jaar. Indien we enkel het gasverbruik van conventionele ketelhuizen in beschouwing nemen dan kan men met relatief eenvoudige en rendabele investeringen zeker 5% tot 7% op dit gasverbruik besparen.


Locatie:

Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch

Openingstijden:

Dinsdag 10 oktober, 10:00 - 17:00
Woensdag 11 oktober, 10:00 - 17:00
Donderdag 12 oktober, 10:00 - 17:00

Related Reading

Neem contact op

Wij staan u bij in het behalen van uw bedrijfs- en duurzaamheidsdoelstellingen