Skip Ribbon Commands
Skip to main content
×

We use cookies to give you the best experience on our website. If you continue without changing your cookie settings, we assume that you consent to our use of cookies on this device. You can change your cookie settings at any time but if you do, you may lose some functionality on our website. More information can be found in our Privacy Policy

ExpertiseSolutionsSustainability

Quick Launch

  • Nederlands
      >
    • Spirax-Sarco investeert in een nieuw kantoorgebouw
News Header

Spirax-Sarco investeert in een nieuw kantoorgebouw

 
“Onze Benelux klanten met onze eigen mensen, specialisaties en expertise verzorgen”, dit is volgens General Manager Marc Eggermont de grootste drijfveer achter de groei van Spirax-Sarco Benelux. Om onze klanten een excellente service te blijven bieden, resulteerde deze groei in een plan tot uitbreiding van onze site in Zwijnaarde. Waar onze expertise al decennia lang een vaste waarde is op de Belgische en Luxemburgse markt, zijn we sinds een vijftal jaar ook op de Nederlandse markt actief. Hiervoor hebben we meer personeel en dus meer ruimte nodig. Met een gebouw daterend uit de jaren 70, dat sindsdien nog niet veel renovaties onderging, werd dit stilaan moeilijk. Dit leidde enkele jaren geleden tot de beslissing om ons terrein in een nieuw jasje te steken.
  
​"Parking, nieuwe kantoren, nieuwe bekleding van de gebouwen, nieuw opleidingscentrum." 

Begin 2018 werd onze parking reeds onder 
15.24-181108-At2-3D View_Voorgevel rechts-klein.png
handen genomen. De capaciteit aan staanplaatsen verdubbelde, maar ook aan de veiligheid werd gedacht met veiligheidsspiegels en aparte op- en afritten. In oktober 2018 startte de 2e fase, een volledig nieuw gebouw van drie verdiepingen. Het gebouw aan de straatkant werd volledig ‘met de grond gelijk gemaakt’ en zal heropgebouwd worden tot een kantorencomplex, waar het huidige kantoorgebouw aan de parkingkant niet alleen een opfrissing zal krijgen maar omgebouwd zal worden tot een praktijkgericht stoomopleidingscentrum.
Natuurlijk heeft deze vernieuwde site een heleboel voordelen:
  • ​Een zo energieneutraal mogelijk gebouw, uitgerust met een heleboel moderne technologieën.
  • Verdubbeling van de bureelruimte: van 350m² naar 700m², waardoor de werknemers zich beter kunnen concentreren en zo de kwaliteit van hun werk nog nét dat stapje hoger tillen.
  • Optimaal gebruik van de magazijnruimte, uitgerust met moderne apparatuur en een voetgangersbrug voor de veiligheid.​
  • Verdubbeling van de oppervlakte van het opleidingscentrum, met uitbreiding van de demo-mogelijkheden. (In de tussentijd zullen onze opleidingen doorgaan bij externe partners).
  • De veiligheid wordt hoog in het vaandel genomen. Zowel tijdens de verbouwingen als in het nieuwe gebouw, wordt alles e​raan gedaan om in de veiligheid van iedere betrokkene te voorzien.
Onze klanten zullen eveneens voordelen ondervinden van de verbouwingen. Enerzijds zal het opleidingscentrum onze opleidingen naar een hoger niveau tillen, dankzij de uitgebreide demonstratieruimte waar hands-on les kan gegeven worden. Anderzijds zal onze klantenservice tot het hoogst mogelijk niveau getrokken worden dankzij een aangenamere werkomgeving. Want uiteindelijk is het grote doel van dit hele project iedereen, internen & externen, op een professionele manier content maken”, volgens Marc Eggermont.​

Indien u nog verdere vragen heeft, aarzel niet om ons te contacteren​.

 
​​​​​​

Kies een product

Ik weet wat ik wil gebruiken:


Zoek

Kies een competentie / dienst

Ik weet welke competentie / dienst ik wil:

Zoek